7 Temmuz 2011 Perşembe

37


 mutluluğun tarifi yoktur bazen.. pembe bir babettir mutluluk .. bir mini body.. bazen de bir küçük tekme.. sağlık olarak hamdolsun sıkıntı yok.

Bugün 37. hafta kontrollerimizi olduk. nst sonucunda şimdilik bir kıpırdama yok. zaman var gibi.. bekliyoruz ne yapalım. Biz yarın memlekete gidiyoruz.. dr uma bahsetmemiş olsamda bugün dr değişikliği de söz konusu doğal olarak.. :S

Öyle olması gerekti.. Bunu dr uma mutlaka izah etmek istiyorum. değilse yine de içim rahat olmayacak. Ancak hayalimde ki doğum şekli için şartlar orada mevcut (tabi ki Allah'a emanet..) Ailem burada da doğum yapsam gelecekti elbet. ancak seçimim şartlardan yana oldu. Bir yanım bunu kendi evimde yaşamak istiyordu ancak hayatta her şey bir arada sunulmuyor malesef :S. O yüzden bu karar bile içime cuk diye oturmuş değil.. Hayırlısı..


5 yorum:

yemyeşildeniz dedi ki...

Allah yardımcın olsun cnm.

nohut oda dedi ki...

herseyın hayırlısı canım sen kafana takma hıcbırseye..dualarımız senınle bır avazda ınsalahh:)

yastuf dedi ki...

Gonlunce olsun her diledigin Sumeyyecim.Saglikla sihhatle dunyaya gelsin gerisi teferruat.Dualarimizdasin canim.Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.
Sevgiler.
Allah'a emanet ol insaallah.

Sunnyside Photography by Esra Nur dedi ki...

Yaw niye bu kadar pipiriklenmisim diyeceksin bak gor, Rabbim kolayligini verecek, vermese bile cektigin 1 gun unutup gidiyosun bebeni gorup koklayinca. (bkz ben+ 17 saat suren 1 dogum) yoksa kimse 2.yi dogurur mu? (bkz ben). :)))

İKİ MELEK dedi ki...

herşey nasip önemli olan sağlıkla sıhhatle afiyetle doğumun gerçekleşmesi.Rabbim kucağına almak,gülyüzünü öpüp okşamak nasip etsin inş.