10 Ekim 2011 Pazartesi

ah şu eller :)

2.5 aylık olduyoruz bile.. hızla akıyor zaman.. hızla değişiyor ve gelişiyoruz..
Ellerini keşfediyor bu günlerde :) tadını görünüşünü.. öyle tatlı inceliyor ki.. ben de onu izliyorum bayıla bayıla!
Sabahları baba işe gidince genelde 2 saat kadar birlikte uyuyoruz.. bayıldığım anlardan biri :))
gerçi bu günlerde uykuya dalış problemlerımız var.. gündüzleri dahil gece 12 ye dek genelde uyanık cok kısa uykuları var toplamda 2 saatı bulmayan.. haliyle de huysuzlasıyor..
Ağladığında yatağına yaklaşıp kendimi gösterince heyecanlanıyor. ve eğer sabrı taşmamış ise gülümsüyor hatta ağzını kocaman aça aça :))
gözleri artık uzakta ki nesneleri yakalayabiliyor :)
0-3 aylık kıayfetlerin patık kısımları önceden palet gibi olurdu şimdi neredeyse tam oluyor :) ve hatta newborn kıyafetlerimiz küçülmeye başladı :) büyüyoruz :)
fotoğraflarda ki takım doğduğunda giyindiği ilk takım.. :) kan revan içinde gelmıştı :) iyi temizlemedikleri ve saçlarımızın maşallahı olduğu için şapka ve üst parça (kızımızın yüzü -gözü) oldukça kanlıydı :) şimdi kısalan kollara daralan patik uçlarına baktıkca fena halde hüzünleniyorum..
bugün 3 numaralı beze de giriş yapmış bulunuyoruz :) paraların içine ediyor canı sağolsun :P
hala bir çocuk doktoruna sahip değil..kim denk gelirse :P malum şehir imkanları.. Allah muhtaç etmesin elbet.. edince de iyilerle karşılaştırsın tabı kı..
bu günlerde omuz kuşu olmayı bıraktı ama kollarımızı uzatacak yeni bir pozisyonu var yavrunun :) ve gezinmek istediği vakitler ille de gezinme isteği :P öyle bir durumda asla ama asla kanepeye yaklaşamıyoruz :)) daha dizimizi koyarken feryat figan :)
bu arada resmi olarak agu lara başladı.. :) resmen agu dıyor :))
oyuncaklara uzanamasa da ılgısı basladı.. ses cıkaran oyuncaklara gülümsüyor..
şimdilik aklıma gelen değişimler bunlar.. :)

6 yorum:

Ayşe dedi ki...

Yerim ben o pamuk elleri...ellerini kesfeden minik yavruyu...Anne sutu yariyor smy dimi...masaallah barekallah...tomtilik tomtilik olmus o pamuk eller :))

mihrimah dedi ki...

rabbim sağlıkla sıhhatle ve sevdikleriyle büyümesini nasip etsin çook şeker maşallah

sumeyye dedi ki...

şükür Ayşe normal eğride gidiyoruz :) inşallah sağ salim sürer emme durumları..


mihrimah teşekkürler :) amın

sweetheartela dedi ki...

maşallah sana,bizimkinin yanında rapunzel gibi saçlarınız :)) ooo biz o takımları 1 hafta önce kaldırdık.Kilo olarak pek tombik değiliz ama maşallah boydan kısaldılar bile.

Filiz dedi ki...

yazdıklarınızı büyük bir ilgiyle okudum,çünkü benim kızım da yaklaşık bir hafta içinde dünyaya gelecek inşallah,o kadar heyecanlıyım ki:))İnşallah biz de kızımızın büyüdüğüne şahit olur,onun değişimleriyle mutlu oluruz...Maşallah bebeğinize...sevgiler..

► Hobihane ◄ dedi ki...

sağlıkla büyüsün inş.