9 Ekim 2014 Perşembe

Yavrunun Kitaplığı- Bebek Koala Serisi

Bebek Koala serisinin bazı kştaplarını 1 yaş civarı almıştım. Görsel anlamında çok güzel .Ancak hikayeler bana göre çok şahane değil. Sadece basit anlatımlı olması açısından başlangıç için alınabilir bir seri. 


 (bebek koala akşam yemeği iç kısım)

Seride bulunan minik hamster biraz daha iyimser olabilirdi :P ya yemeğe burun kıvırıyor ya banyo yapmak istemiyor veya müzik aleti çalamadığı için küsüp somurtabiliyor :))

 (bebek koala banyoda)

 (bebek koala bahçede)

(bebek kocala bahçede) 

 (bebek koala anaokulunda)

 (bebek koala doğum günü)

(bebek koala doğum günü) 

 (bebek koala küçük orkestra)

(bebek koala küçük orkestra)

Kitapta dikkatinizi çektiyse bir diğer ayrıntı bayağı şekerleme çizimi içermesi :) Bizi olumsuz etkilemedi ancak akşam yemeği kitabında son kısımda çikolataya yapılan vurguyu bir ara defalarca okutuyordu :) çikolata yerine yiyecek vermiş dediğim için görselden görüp ısrarla çikolata kelimesini duymak istediği için :)) hehe 

Özetle bana göre olmazsa olmaz bir seri değil ancak 1 yaş civara kitaba geçiş için çerez gibi düşünülebilir. belki 1-2 tane alınabilir en azından. öyle bir durumda "banyoda" ,"bahçede" veya "anaokulunda" kitapları tercih edilebilir. "aksam yemegı" dısında dıgerlerı de olabılır kısaca :) nedense elımızde olanlar ıcınde en sevmedıgım o oldu :)

sevgiler

Hiç yorum yok: