28 Ağustos 2011 Pazar

28.08.2011

Bugün bir aylık olduk. Zaman öyle hızlı akıyor ki benim için.. Halbuki ben en daha doğmadan bir an önce büyüse.. aman dişi çıksa aman otursa diyen annelerden olmayacağım demiştim.. hala bu fikirde sabitim..
Mesela..
Ben bu pamuk ellere,
Sıfır km yumuşacık ve muntazam hatlara sahip minik ayakları ızlemeye, koklamaya,
Bu minik vücudu sarıp sarmalamaya,
hiç mi hiç doyamıyorum..
Öyle güzel yaratılmış ki, öylesine kusursuz ve muntazam..
Ve bazen severken içime sokabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum :) Tarifi belki mümkün bile değil duygularımın.. İçimde ki hissi anlatmaya kelime bulamıyorum aslında :)
Bazen hatta bugün bile bakıp yüzüne ,sahiden bu benim kızım mı diye düşündüm bir ara :) ara sıra hala inanılmaz geliyor :)
Allah dileyen herkese bu duyguyu en güzel zamanda tattırsın inş..

5 yorum:

Mutfak Dili dedi ki...

Min kere maşallah. Çok güzel duygudur annelik. Hele de bir büyüsün, anne desin, yürüsün naz yapsın özellikle yakıçır kız çocuguna. Harika oluyorlar. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olur inşallah.

betul dedi ki...

hay masaALLAH KUZUYA.o his koskoca bir kiz olsada gecmeyecek inan.

İKİ MELEK dedi ki...

ay canım ya bu duyguları yaşatan RAbbime şükürler olsun.maşallah maşallah..Allah herkese nasip etisn inş.

elif dedi ki...

maşallah allah nazarlardan korusun , anasına babasına , devletine , milletine hayırlı evlat olur , başarılarıyla sizi hep gururlandırır inş.
adı ne oldu bu tatlı bebişin????

Evren dedi ki...

Sumeyye,
Cok tebrik ederim! Ne kadar guzel bir kizin olmus boyle :)) Annesi babasi ve tum sevdikleriyle birlikte gonlunce bir omur sursun dilerim! Cok sevgiler, Evren.